creative valley @ arcadia

The Way we work today

Claim je plek in de nieuwste Creative Valley. Een high-end multi-tenant kantoorgebouw in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Oplevering gepland september 2024.

  • The anti office, een plek waar je medewerkers niet moeten zijn, maar willen zijn. Een kantoor waarmee de “war for talent” gewonnen kan worden.
  • Door het multi-tenant gebruik deel je de kosten met elkaar en zijn we betaalbaarder dan je zou denken. We bieden je meer dan je verwacht, maar dat kost je minder dan je dacht.
  • Een super duurzaam gebouw. Hoge prestaties op het gebied van energie en materiaalgebruik dus lage kosten.
  • We weten dat de huidige wereld vraagt om flexibiliteit, die bieden we je dan ook. Je hebt tot 3 maanden voor oplevering de mogelijkheid om het gehuurde metrage op- of af te schalen met 25%.
creative valley @ arcadia

Locatie

Super goed bereikbare locatie voor zowel de auto (langs de A2, zichtlocatie) als het openbaar vervoer (naast station Leidsche Rijn) met diverse voorzieningen op loopafstand (Leidsche Rijn centrum), zoals een supermarkt, sportschool en diverse horeca.

creative valley @ arcadia

Creative
Valley

Bij Creative Valley@Arcadia werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Je huurt precies de ruimte die je nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daaromheen. En verder draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. 

creative valley @ arcadia

Het gebouw

Het hart van Creative Valley@Arcadia is een levendige plek waar gezondheid op meerdere manieren vorm krijgt: ontmoetingsplekken en kleine vergader-ruimten  om kort iets te bespreken, de brede opvallende  hoofdtrap nodigt uit om de lift links te laten  liggen, de groene planten zorgen voor zuurstof  en een aangename luchtvochtigheid. Zo ontstaat een inspirerend kantoorlandschap, dat gebruikers stimuleert tot ontmoeten en bewegen.