creative valley @ arcadia
Het gebouw

Het hart van Creative Valley@Arcadia is een levendige plek waar gezondheid op meerdere manieren vorm krijgt: ontmoetingsplekken en kleine vergaderruimten  om kort iets te bespreken, de brede opvallende  hoofdtrap nodigt uit om de lift links te laten  liggen, de groene planten zorgen voor zuurstof  en een aangename luchtvochtigheid. Zo ontstaat een inspirerend kantoorlandschap, dat gebruikers stimuleert tot ontmoeten en bewegen.

Het atrium is het hart van het gebouw, en verbindt de entree aan de Reykjavikstraat met de boardrooms en rooftopbar. Het atrium strekt zich uit in de lengterichting van het  gebouw. Zo ontstaat een ruime, groene, open en  frisse ontmoetingsruimte. Om het atrium ligt op alle verdiepingen een rondloop die de kantoren ontsluit, met uitzicht op het groene hart. Ook de brasserie, de receptie en de studio’s die op de begane grond liggen, staan in open verbinding met het atrium.

  • Vloeren van ca. 2200 m2 VVO, geschikt om te huren in units vanaf ca. 720 m2 VVO. Per vloer een maximale bezetting van ca. 160 personen.
  • Perfecte voorzieningen zoals een moderne fietsenstalling voor 224 fietsen, een brasserie, rooftopbar met dakterras en een dubbele boardroom.
  • Een state of the art duurzaam gebouw welke voldoet aan de ESG standaarden, onder andere BREEAM Excellent en de ambitie voor WELL Gold.

overzicht

Het gebouw bestaat uit een laag op -1 voor parkeren en techniek, een begane grond, vier kantoor verdiepingen en een dakverdieping met dakterras, groendak en techniek. In totaal bevat het gebouw 10.369 m2 Verhuurbaar Vloeroppervlak (VVO). In onderstaande tabel staan de VVO metrages verdeeld naar functie over de verdiepingen.

Kelder 
Fietsenstalling: -
Public area: 48
Kantoren: -
Totaal: 48


Begane grond 
Fietsenstalling: 291
Public area: 628
Kantoren: 315
Totaal: 48


1e verdieping
Fietsenstalling: -
Public area: 542
Kantoren: 1.832
Totaal: 2.374 
2e verdieping
Fietsenstalling: -
Public area: 444
Kantoren: 1.847
Totaal: 2.291 


3e verdieping
Fietsenstalling: -
Public area: 449
Kantoren: 1.862
Totaal: 2.311 


4e verdieping
Fietsenstalling: -
Public area: 632
Kantoren: 1.479
Totaal: 2.111 


Dakverdieping 
Fietsenstalling: -
Public area: -
Kantoren: -
Totaal: -

Platte­gronden

Duur­zaam­heid

Creative Valley@Arcadia is een zeer duurzaam gebouw. Een duurzaam gebouw is wat ons betreft energiezuinig, circulair en flexibel. Naast hoge prestaties op het gebied van energie en materiaalgebruik, is aanpasbaarheid cruciaal. Creative Valley@Arcadia faciliteert zowel grotere als kleine huurders: het gebouw is volledig vrij indeelbaar door de grote, open vloervelden en de centrale ontsluiting via het atrium. 

Door de toepassing van computervloeren, sprinkler en een slim grid van inductieunits in de kantoren en klimaatplafonds in het atrium is ook installatietechnisch de aanpasbaarheid geregeld. Bovendien is Creative Valley@Arcadia ‘tech-ready’. Zo anticiperen we op wisselend gebruik en voldoen we aan huidige en toekomstige gebruikerswensen. Creative Valley@Arcadia voldoet uiteraard ook aan de ESG criteria.